Met Dick door de Kaap

Vanaf half oktober tot eind maart is Dick vaak te vinden in het hotel, waar de crew verblijft.

Na overleg neemt hij de crew mee op een gezellig toertje naar alle mooie plekken. Dit kan bv. de mooie Kaap, wijnstreek of naar Hermanus zijn, waar de walvissen in oktober /november aan het paren zijn!

 

Bij veel restaurants krijgt Dick voorrang om te lunchen. Dit kunnen de bekende of juist de leuke kleine restaurantjes zijn die in de mooie omgeving van Kaapstad liggen. In het hoogseizoen is dat vaak wel handig. 

Verder kan Dick ook voor U/ jullie een heerlijke picknick reserveren bij een van de 6 mooie wijnhuizen die dat aanbieden, in Constantia, Stellenbosch of Franshoek. Altijd erg gezellig, als het mooi weer is.

De wijnhuizen kunnen ook de bekende of, juist wel leuk, de mooi gelegen kleinere wijnboerderijen zijn, waar dan uitgebreid uitleg gegeven wordt over de wijnen en natuurlijk geproefd kan worden.

 

En in december is het de Champagne tijd. Altijd leuk. Hij neemt de crew dan in overleg mee naar de huizen die gespecialiseerd zijn in (Champagne!) capclassic wijnen (Fonkel wijn hier ook wel geheten) 

Rond 6 uur brengt hij de crew weer naar hun hotel of ergens waar ze dan nog gezellig een drankje kunnen drinken in de Kaapse avondzon.

Zo hebben ze dan een super dag gehad, zonder zorgen!

 

Op deze manier kan Dick u ook meenemen op zijn gezellige en mooie dagjes uit door de omgeving van Kaapstad.

 

Klm crew,

De prijzen zijn nog steeds de oude prijzen die op de slipsite staan.

 

Mail of watsapp/bel Dick even van te voren of als jullie arriveren dan kijkt hij of hij jullie nog gezellig mee kan nemen,

 

allemaal wel op vriendschappelijke basis.

 

 

 

KLM crew in Kaapstad

dick@kaapstadguru.nl

 

tel.nr Za +27 8 4049 2387

Watsappen kan ook

 

Dick neemt al voor het 9 de seizoen de KLM crew mee door de mooie omgeving van

Kaapstad en maakt er altijd een gezellig dagje van.

www.kaapstadguru.nl

Terug naar zijn andere

site